BIRTHDAY GIFT FROM MR.DIY | PINK HAUL | GIRL’S STUFF | Episode 4

Hai gais.. first of all nak ucap terima kasih sangat dekat Mr.Diy sebab sudi nak bercollaborate dengan saya lagi. Video kali ni bertemakan hadiah² birthday untuk kakak & adik perempuan saya. Dan ada jugak selit² sikit barang² saya. Yang whisk…

BIRTHDAY GIFT FROM MR.DIY | PINK HAUL | GIRL'S STUFF | Episode 4

Source

0
(0)

Hai gais.. first of all nak ucap terima kasih sangat dekat Mr.Diy sebab sudi nak bercollaborate dengan saya lagi.

Video kali ni bertemakan hadiah² birthday untuk kakak & adik perempuan saya. Dan ada jugak selit² sikit barang² saya.

Yang whisk elektronik tu kalau nak buat milk foam tak jadi sangat, sebab tu tak tunjuk sampai habis. Sebaliknya just tunjuk untuk kacaukan air kopo tu je.

Akhir video tu adalah scene dimana saya balutkan barang² tu untuk dijadikan sebagai gift box.

(7.57k)
___________________________________________

Don’t forget to follow me on:

• I N S T A G R A M
https://www.instagram.com/afdhal_hazz/

• E – M A I L
afdhalhaziq29@gmail.com

Contact me if got something to review 😉
__________________________________________

#MrDiyHaul #BirthdayGift #PinkyItem

0 / 5. 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *