ECO SHOP HAUL BACK TO SCHOOL 2021 | STATIONERY HAUL MURAH DAN JIMAT

Hai semua❤️ Pejam celik, pejam celik, tak lama lagi sekolah dah nak buka. Sekarang ni pun dah masuk awal Januari 2021.Mak2 memang dah prepare awal2 lagi ni. Tahun ni juga kena jimat mana yang boleh. So, kali ni kita memborong…

ECO SHOP HAUL BACK TO SCHOOL 2021 | STATIONERY HAUL MURAH DAN JIMAT

Source

0
(0)

Hai semua❤️
Pejam celik, pejam celik, tak lama lagi sekolah dah nak buka. Sekarang ni pun dah masuk awal Januari 2021.Mak2 memang dah prepare awal2 lagi ni. Tahun ni juga kena jimat mana yang boleh. So, kali ni kita memborong di Eco Shop Segamat. Barang murah, kualiti berbaloi!

Apa lagi, jom tengok mommy beli apa kali ni.

#ecoshophaul #ecoshopmalaysia #ecoshopsegamat

Thanks untuk semua yang setia dengan channel saya. Untuk yang baru menonton, jangan lupa subscribe!

-Clay warna warni Ayam cute : https://t.productlink.io/a132p1z
-4 in a row board : https://t.productlink.io/a132p20
-Drawing board biru : https://t.productlink.io/a132p21
-LED keychain : https://t.productlink.io/a132p22
-MINI wooden puzzle : https://t.productlink.io/a132p23
-car hook pink : https://t.productlink.io/a132p25
-laundry basket net : https://t.productlink.io/a072p24
-sticker book : https://t.productlink.io/a072p24

ECO SHOP COLOR HAUL🌸
PINK Haul :https://youtu.be/vDp2t32v2uE
BLUE Haul :https://youtu.be/vLGmhFToNus
GREEN Haul :https://youtu.be/33nVaYNCIsQ
PASTEL Haul : https://youtu.be/nmn4oTF6XSQ

Follow👇🏻
☺️Facebook page: https://www.facebook.com/pg/aienazreen23/about/
😘Facebook : https://www.facebook.com/eye.moiii
🥳Instagram : https://www.instagram.com/mrs.aien.azreen.fayyadh/
😉Youtube Fayyadh Vlog : https://www.youtube.com/watch?v=uRxM-tOKDf8

Camera :
📱Iphone Xs / Iphone Xs Max
📸Go Pro Hero 6

Editing Software :
🎬Imovie
🎧Inshot
🎨Picsart
🎥Kinemaster

📀Email For Business Inquiries :
nooraini_sudin@yahoo.com

0 / 5. 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *